Saturday, August 25, 2012

Tomaatti-mozzarellasalaatti


3-6 annosta riippuen siitä kuinka paljon muuta syötävää pöydässä on tarjolla.

2-3 palloa lidlin mozzarellaa
tomaatteja
1 ruukku tuoretta basilikaa
sipuli (voi jättää poiskin)
mustapippuria

Siivuta tomaatit ja mozzarella n. puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Leikkaa tomaattien päätypalat pieniksi kuutioiksi. Leikkaa sipuli terävällä veitsellä mahdollisimman ohuiksi, n. 1 millimetrin paksuisiksi viipaleiksi. Napsi basilikasta lehdet ja huuhtele ne. Lado ainekset suurelle lautaselle ringiksi tomaatti, basilika, mozzarella, tomaatti, sipuli basilika. Täytä ringin keskusta jäljelle jääneellä sipulilla, basilikalla ja tomaattikuutioilla.

Ripottele halutessasi päälle mustapippuria. Salaatin voi tarjota tuoreena tai tehdä valmiiksi jo edellisenä iltana. Ripottele pippuri kuitenkin vasta juuri ennen tarjoilua tai se värjää tummia pilkkuja mozzarellaan. Salaatin kanssa voi tarjota leipää tai Rainbow pakastekarjalanpiirakoita (pienemmissä Rainbow coctailpiirakoissa on lisättyä sokeria).


No comments:

Post a Comment