9 litran kattilallinen (sopii pakastettavaksi)
3 pkt (yht 1440 g) Atria perhetilan naturell broilerin ohut
leike fileestä
6 isoa punaista paprikaa, enemmän jos ovat pienikokoisia
1 purjo
6 Granny Smith omenaa (tai muuta hapahkoa omenaa)
öljyä kuullottamiseen
5 tl currya
9 rkl Provena täysjyväkaurajauhoa
2,5 tl Herbamare yrttisuolaa
3 l vettä
900 g (2 pss) Rainbow pakastemaissia
1/2-3/4 tl cayennenpippuria
tai chilijauhetta
3 prk (yhteensä 360 g) Rainbow smetanaa
1. Pieni paprikat sokeripalan kokoisiksi palasiksi.
2. Puhdista purjo, suikaloi ja laita kattilaan odottamaan.
3. Huuhtele broilerifileet ja leikkaa terävällä veitsellä lusikkaan
sopiviksi suikaleiksi. (Ensin fileet pitkittäin puoliksi ja sitten puolikkaat
suikaleiksi.)
4. Kuori ja kuutioi omenat.
5. Kuullota omenoita ja purjoa öljyssä kattilan pohjalla
muutama minuutti.
6. Sekoita curry, Herbamare ja kaurajauhot. Lisää kattilaan
desin verran vettä, ripottele sekaan suurusseos. Anna hetken aikaa kypsyä koko
ajan sekoitellen.
7. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi.
8. Lisää kattilaan paprikapalat, kanasuikaleet ja maissit.
Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kunnes kanat ovat kypsiä.
9. Lisää smetana kattilaan ja sekoita kunnes kimpaleet ovat
sulaneet.
10. Mausta makusi mukaan cayennenpippurilla.
Ohje on muokattu Yhteishyvän ruokalehdessä ja nettisivuilla julkaistusta reseptistä.
No comments:
Post a Comment