800 g (2 pakettia) Rainbow naudanpaistisuikaleita
6 dl ruokakermaa (kasvirasvasekoitteet sisältävät usein
lisättyä sokeria)
200 g (2 pakettia) Valio Mustapekka mustapippurituorejuustoa
200 g Philadelphia maustamatonta tuorejuustoa
2 tl mustapippuria
1,5 tl Herbamare yrttisuolaa
1. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
2. Laita levy kolmoselle (6 asteikon hellassa) ja lämmitä
ruokakermat kattilassa. Lisää tuorejuustot pieninä nokareina ja sulata
tasaiseksi kastikkeeksi. Lisää yrttisuola ja mustapippuri ja maista kastiketta.
Lisää halutessasi mausteita, mutta ota huomioon että uunissa muhiessa
kastikkeen maku jonkin verran tiivistyy ja voimistuu.
3. Ruskista lihat kuumalla pannulla ilman rasvaa kolmessa
erässä. Kerää lihat uunivuokaan ja kaada lihoista paistamisen aikana irtoava
sakea liemi pois.
4. Sekoita kastike lihojen joukkoon ja laita vuoka (peitettynä)
uuniin. Laske uunin lämpötila 15 minuutin jälkeen 125 asteeseen.
5. Hauduta lihoja uunissa hiljalleen 2,5-3 tuntia välillä
sekoittaen.
6. Tarjoa haluamasi lisäkkeen kanssa.
No comments:
Post a Comment